Beste Quadliefhebbers

Wie zijn wij?
Wij zijn quadliefhebbers die bijna elk weekend heerlijk met de quad bezig zijn, puur om te ontspannen en even lekker bezig te zijn. Vanuit liefde en het enthousiasme voor deze sport willen wij dit een professioneel vervolg geven.

Kosten 
Quadrijden kost geld en helaas soms veel geld, daarom zijn wij als eerste in Nederland begonnen om goede gebruikte onderdelen aan te bieden via de daarvoor bestemde plaatsen op internet. Dat doen we nu reeds 4 jaar! Met heel veel tevreden klanten die regelmatig weer een beroep op ons doen, mogen we wel zeggen dat dit zeer succesvol is.

Webwinkel
De vraag naar nieuwe onderdelen, accessoires en verdere toebehoren wordt steeds groter, daarom hebben wij besloten om een webwinkel op te zetten in alle quadbenodigdheden. Zodat wij u nu ook kunnen voorzien van nieuwe onderdelen, accessoires en verdere toebehoren voor de quad. Ons doel is om u, als quadliefhebber, te voorzien van goede onderdelen tegen zeer concurrerende prijzen.

Service
Voor reparatie, onderhoud en revisie kunt u ook bij ons terecht! Wij werken samen met Jacobs Motoren uit Lunteren en kunnen u hierdoor in alles voorzien. Wij beschikken zelfs over een vermogenstestbank waar wij uw quad volledig op maat af kunnen stellen. Schroom niet om contact op te nemen indien u nog vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Contactgegevens 
Telefoonnummer: 06- 275 480 96
E-mail adres:        info@hetquadhuis.nl
 
Bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel en heel graag tot een volgende keer. 

 

Als er onderdelen zoekt wat nog niet in de webshop staat, neem dan gerust contackt met ons op.